Hotels/accomodatie op Kefalonia

Hotel en accommodaties op Kefalonia zijn er in overvloed. Het eiland biedt meer dan 1200 mogelijkheden om te overnachten. Van eenvoudig budget hotel/appartement, uniek familiehotel, luxe villa's aan zee tot aan exclusieve wellness & spa hotels. Wat voor verblijf je ook zoekt op Kefalonia vind je het!

 

In de beginjaren dat ik op Kefalonia kwam boekte ik, zoals de meeste toeristen, een pakketreis via een grote touroperator. De meeste hotels hebben met vele bekende reisorganisaties deals afgesloten, om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Bij pakketreizen krijg je namelijk niet alleen de vlucht en het hotel, ook is het in de meeste situaties mogelijk om een auto bij te boeken, zodat je bij aankomst op het eiland of bij je hotel daar geen omkijken meer naar hebt.

 

Natuurlijk kan het ook zo zijn, dat jij de voorkeur geeft aan een vakantiehuis of een appartement welke niet wordt aangeboden via een grote touroperator. Ook dit is mogelijk op Kefalonia. Je boekt dan je verblijf en je ticket los van elkaar. De mogelijkheden hierin zijn enorm groot.

 

Er zijn meerdere mogelijkheden om losse verblijven te boeken buiten de grote reisorganisaties om. Als je via google zoekt vind je meerdere platforms. Booking.com is bijvoorbeeld één van de grootst bekende sterspelers als het op losse boekingen aan komt. Ook wij hebben hier al enkele keren gebruik van gemaakt. Zowel voor ons verblijf op Kefalonia als op onze tussenstop Athene. Daarnaast zijn er ook particulieren die hun vakantiehuis/woning voor de verhuur aanbieden, echter kom je hier vaak alleen maar achter wanneer je op het eiland zelf bent en met de lokale bevolking in gesprek gaat.

 

Wist je trouwens dat Kefalonia ook erg geschikt is om te kamperen? Op het eiland bevinden zich meerdere campings. Naast ruime sta plekken voor je caravan, ben je er ook met je camper meer dan welkom. En beschik je niet over eigen camperuitrusting dan kun je zelfs op een aantal campings een tent huren met volledige inboedel. Kom je gewoon net als ons vanuit Nederland met de auto!

 

Kortom wat voor type verblijf je voorkeur ook heeft Kefalonia biedt het allemaal. Mijn advies: boek vandaag nog je vakantie en laat je verrassen door de schoonheid van dit prachtige eiland.