September 2021

Gepubliceerd op 27 juni 2022 om 17:00

September 2021, 82 dagen na onze zomervakantie in juni, zaten wij weer op het Griekse Kefalonia. Dit keer niet zomaar een vakantie, wij waren namelijk  op huwelijksreis!

 

"Op huwelijksreis?" hoor ik je denken. Klopt! Op de ene laatste dag van onze zomervakantie, om precies te zijn 3 juli 2021, heeft Robin mij ten huwelijk gevraagd. Heel romantisch bij het kapelletje van Mouikis Sun Village Hotel, met mijn jongste dochter Diecke in het complot.

Ik wilde die avond graag nog wat foto's maken van de zonsondergang bij ons hotel. Vanaf hier kun je namelijk aan de westkust van het schiereiland Lixouri heel goed de zon zien ondergaan. Robin wilde nog enkele shots maken met zijn drone nu de wind gunstig stond. Nietsvermoedend liep ik vanaf de auto naar beneden langs het hotel. Met Robin en Diecke in mijn kielzog. Ik zakte neer op het stenen muurtje naast het kapelletje en probeerde met mijn telefooncamera nog enkele foto's te schieten. Het ging echter niet zoals ik wilde dat het zou gaan en ik ging daarom ook volledig op in het maken van deze foto's.

 

Na een paar minuten merkte ik pas de stilte op en draaide me om naar Diecke en Robin om te kijken waarom het zo stil bleef. En daar zat Robin op zijn knieën. De lieve schat! Hij moet daar zeker 5 minuten gezeten hebben voor ik doorhad wat achter mijn rug gaande was. Dochter Diecke heeft alles gefilmd. Het was zo ontzettend romantisch!

Thuis in Nederland werden direct grote plannen gemaakt. Wanneer, waar, hoe en natuurlijk kwam al snel de vraag waar gaat dan de huwelijksreis heen? Naast Griekenland bekeken we nog een aantal andere opties. Al snel kwamen we beiden tot de ontdekking dat voor ons maar 1 optie overbleef: Kefalonia. Het eiland waar het aanzoek ook had plaatsgevonden en waar wij beiden ons hart aan verloren waren.

 

Een week voor ons vertrek was het nog even spannend, toen we te horen kregen dat ons geliefde hotel helaas zijn deuren had moeten sluiten vanwege het uitblijven van reserveringen. Niet iets waar je op zit te wachten een paar dagen voor je huwelijk moet ik eerlijk bekennen.

 

Gelukkig vonden we (2 dagen voor vertrek) dankzij onze touroperator al snel een prachtig nieuw hotel, welke lager lag gelegen op het eiland dichtbij het vliegveld en bij Amnes Beach.

 

Op donderdag 23 september 2021 trouwden wij voor de gemeente Nijkerk, met aanwezigheid van een klein groepje familieleden. En op vrijdag 24 september, 1 dag na ons wettelijk huwelijk, vlogen wij wederom naar Kefalonia.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.